Beoordelingen van Restaurant Lotus Hoogeveen

Recente recensies van Restaurant Lotus Hoogeveen

5 sterren na 25 reviews

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super! Heerlijk eten en ziet er goed uit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super service en heerlijk gegeten

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten 👌

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk, goed geregeld, op tijd klaar en het eten super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakt goed, mooie porties, netjes, vriendelijk

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor die 5de ster had ik graag de vraag willen horen : " Sambal by?"

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Lotus is sowieso één van de beste Chinese Restaurants

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Er miste iets van de bestelling. Verder goed eten

, 16-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, het was kompleet en goed verzorgd. Ruim voldoende.

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb heel lang geen Chinees gegeten, had er dit keer erg zin aan. Kwaliteit zoals voorheen van get eten behoorlijk achteruit gegaan, nasi geen smaak aan, foeyonghai geen smaak aan, vettig vlees weinig smaak, ik heb veel over gooi het ook weg Het enigste wat nog lekker was waren de mini loempia’s en de koe yu luk. Chinees eten voorlopig weer over

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Alles op. 😋

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is altijd geweldig!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker van smaak en op de afgesproken tijd af kunnen halen.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super voor elkaar, zeer uitgebreid Chinese rijsttafel. Met vier kinderen nog niet eens op kunnen krijgen, we hadden wel een extra bak nasi erbij. Divers en de smaak was zeer goed.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super eten en altijd even lekker

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten en zag er goed uit. We waren elke x op zoek naar een goede Chinees en elke was het net niet of dat we er ziek van waren. En bij Lotus de smaak is super goed en natijd niet ziek er van. Aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en bij aankomst stond het keurig klaar. Ook was het eten netjes verpakt en smaakte het heerlijk.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten Genoeg keuze ( maandmenu) Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig. Beste chinees restaurant van Hoogeveen!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk. Goed op temperatuur en ruim voldoende. We hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.